Tom Dumoulin komt ploegmaats van Jumbo-Visma begroeten in de Amstel Gold Race

Print
Tom Dumoulin komt ploegmaats van Jumbo-Visma begroeten in de Amstel Gold Race

Tom Dumoulin begroet zijn ploegmaats voor de Amstel Gold Race. Afbeelding: Ermindo Armino

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Tom Dumoulin heeft zondagmiddag nog eens een teken van leven gegeven. De 30-jarige renner uit Maastricht dook met zijn vrouw Thanee op bij de start van de Amstel Gold Race in Vilt.

Dumoulin kwam zijn ploegmaats van Jumbo-Visma begroeten. Hij was in Vilt op uitnodiging van Leo van Vliet. Deze viert zijn 25-jarig jubileum als koersdirecteur. Van Vliet reed met Dumoulin in de auto een rondje over het parcours.

Dumoulin zei in een informeel gesprek met de NOS dat hij de conditie op peil houdt, maar nog niet denkt aan een terugkeer in het peloton. De Limburger probeert het plezier in fietsen weer terug te vinden. Begin dit seizoen maakte Dumoulin bekend dat hij (tijdelijk) stopt met koersen omdat hij niet langer gebukt wil gaan onder de druk.

De Giro-winnaar van 2017 heeft nog geregeld contact met zijn ploegmaats van Jumbo-Visma. Kopman Primoz Roglic bevestigde vrijdag nog dat hij geregeld appt met Dumoulin.

Lees ook: ‘Dit is typisch Dumoulin: hij kan niet faken, is altijd eerlijk naar zijn omgeving én zichzelf’

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee