Esther Paulus-Maalsté uit Sittard finalist Topvrouw Limburg

Print
Esther Paulus-Maalsté uit Sittard finalist Topvrouw Limburg

Esther Paulus-Maalsté ( Afbeelding: Foto: Raoul Limpens Photography / Topvrouw Limburg

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Esther Paulus-Maalsté uit Sittard is een van de drie finalisten van Topvrouw Limburg.

Paulus-Maalsté moet de strijd aangaan met Hayat Barrahmun en Maria Jacobs. De Sittardse is Storemanager van de Bijenkorf Maastricht. Ze is eindverantwoordelijk voor de totale organisatie en het resultaat van de Bijenkorf vestiging in Maastricht.

De verkiezing is een eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap.

Op donderdag 22 april maakt gouverneur Theo Bovens bekend wie de Topvrouw van Limburg 2020-2021 wordt. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van de regionale omroep L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

Stemmen kan via de website.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee