Dierenambulance Midden-Limburg in actie voor aangereden das

Print
Dierenambulance Midden-Limburg in actie voor aangereden das

Afbeelding: Dierenambulance Midden-Limburg

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten -

De Dierenambulance Midden-Limburg ontving afgelopen week een melding van de lokale dassenwerkgroep van een dode das langs de kant van de weg. Het beestje was aangereden.

Medewerkers van de dierenambulance hebben het dier opgehaald, maar bij aankomst bleek het beestje nog te leven. De das werd opgehaald en vervolgens gestabiliseerd met warmte, vocht en rust.

Later op de dag werd de das door de Stichting Dassenwerkgroep Brabant opgehaald en naar de dassenopvang Das en Boom gebracht in Nijmegen. Daar is de das uiteindelijk alsnog overleden aan haar verwondingen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen