Twee vrienden rennen marathon door Sittard-Geleen voor KiKa

Print
Twee vrienden rennen marathon door Sittard-Geleen voor KiKa

Afbeelding: Jean Vaillancourt

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Ivo Smeets en Kevin Eijkenboom lopen zondag 25 april een sponsormarathon door Sittard-Geleen. Het geld dat ze hiermee ophalen doneren ze aan KiKa.

De twee mannen uit Geleen vertrekken zondag om 10.00 uur vanaf Wielerbaan Geleen, waarna ze twee ronden door de gemeente Sittard-Geleen afleggen. De finish is wederom in Geleen: op de Markt. Daarbij hebben ze het doel om samen 2500 euro op te halen, maar hun motto is: ‘hoe meer geld voor KiKa, hoe beter’. Voor Smeets wordt het zijn eerste marathon ooit.

Doneren kan via: www.actievoorkika.nl/marathon-voor-kika

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen