Dier van de week: Dirk en Kees zijn twee jonge knuffelkaters met een probleem

Print
Dier van de week: Dirk en Kees zijn twee jonge knuffelkaters met een probleem

Kees. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Reuver / Oostrum / Oirlo / Leunen -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week zijn dat Dirk en Kees, twee ‘knuffelkaters’ van nog geen jaar oud. Het zijn eigenlijk twee perfecte huistijgers maar hebben helaas een probleem...

Wat is hun leukste kenmerk?

„Dirk en Kees zijn twee lieve katers. Ze zijn erg aanhankelijk, heel sociaal in de omgang en kunnen goed overweg met honden, andere katten en kinderen.”

Wat is hun favoriete bezigheid?

„Kees is de ondeugendste van de twee en hij is héél ondeugend. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Kees haalt het uit. Je zult dan ook vaak een glimlach op je gezicht hebben.”

Hebben zij minpuntjes?

„Ja, helaas hebben deze twee heertjes een probleem met hun zindelijkheid. Het wil echt niet lukken, in huis plaatsen is daarom bijna niet te doen. We zoeken dan ook een plek, waar dit tweetal buiten mag verblijven, bijvoorbeeld op een gezellige manege, pensionstal of misschien wel een boerderijcamping. Lekker rondlopen, met de billen in het zand en heerlijk kroelen bij alle bezoekers, honden, katten en kinderen.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„Dirk en Kees zijn niet kieskeurig, ze vinden alles en iedereen leuk. Ze zijn alleen helaas niet helemaal of niet altijd zindelijk. Zij vinden dit zelf eigenlijk totaal geen probleem.”

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze kanjers en ga jij dit avontuur aan? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray. Tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee