Stadswandeling op Koningsdag door historisch centrum van Sittard

Print
Stadswandeling op Koningsdag door historisch centrum van Sittard

Archieffoto. Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Oranjecomité Sittard houdt op Koningsdag een feestelijke ‘coronaproof’ stadswandeling door het historische centrum van Sittard en langs de Kollenberg.

Tijdens de wandeling worden hapje en drankje verzorgd door lokale horecaondernemers en is er een Oranje-wandelbingo. De routekaart is verder voorzien van (historische) weetjes.

De wandeling (incl. hapje en drankje) kost 7,50 euro per persoon en kinderen tot 14 jaar kunnen gratis deelnemen. De route kan worden gelopen met een extra lus en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Inschrijven is mogelijk in tweetallen of per gezin. Iedere vijf minuten kan tussen 12.00 en 16.00 uur gestart worden.

Meer informatie over de beschikbare tijdslots en inschrijven is te vinden op www.koningsdagsittard.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen