Bezorgbus op zijn kant na ongeluk in Kessel

Print
Bezorgbus op zijn kant na ongeluk in Kessel

Afbeelding: Keistadnieuws

Kessel -

Twee voertuigen zijn maandagochtend met elkaar in botsing gekomen in Kessel. Een van de voertuigen, een bezorgbus, eindigde op zijn kant.

De alarmdiensten werden tegen kwart voor elf gealarmeerd voor een aanrijding op de N273. Een bestelbusje en een personenauto waren met elkaar in botsing gekomen op de kruising met de Bosakkerweg. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

De schade aan de voertuigen was fors. Een berger heeft de auto en bestelbus afgesleept. De betrokkenen zijn ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen