Vijfde aflevering ‘Alzheimer Parkstad on tour’ vanuit Slot Schaesberg

Print
Vijfde aflevering ‘Alzheimer Parkstad on tour’ vanuit Slot Schaesberg
Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

De vijfde aflevering van ‘Alzheimer Parkstad on tour’ komt dit keer vanuit Slot Schaesberg in Landgraaf.

Mantelzorgers Marianne Verhalle en Helene Claessens en Math Gulpers, voorzitter van Alzheimer Parkstad, gaan met elkaar in gesprek over de goede en moeilijke kanten van het mantelzorger zijn en wat de gemeenschap voor de mensen met dementie en hun naasten kunnen betekenen.

De uitzending is van maandag 19 april tot en met vrijdag 23 april onder meer te zien op Ziggo kanaal 43, telkens om 10 en 18 uur. Ook kan uitzending op een later tijdstip hier worden teruggekeken.


Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen