Zuid-Limburgse gemeenten houden digitale sessie voor horecaondernemers

Print
Zuid-Limburgse gemeenten houden digitale sessie voor horecaondernemers

Afbeelding: Hollandse Hoogte / Novum RegioFoto

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken -

Het platform Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) houdt woensdag 21 april een online sessie voor horecaondernemers.

Zelfstandigheden kunnen er terecht met vragen over (of problemen met) zaken als de TONK, schuldhulpverlening of het heroriënteren op de arbeidsmarkt. De sessies vinden in eerste instantie in groepsverband plaats, maar het is ook mogelijk één op één in gesprek te gaan.

Lees ook: Horeca woedend over plan betaalde sneltesten

ESZL houdt de komende tijd, telkens op woensdagen van 10.00 tot 11.00 uur, digitale bijeenkomsten. Deze zijn elke keer toegespitst op ondernemers binnen een bepaalde sector. De sessies worden vanuit het samenwerkingsverband van de zestien Zuid-Limburgse gemeenten georganiseerd.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op deze website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen