Appartementen met uitzicht op de toekomst

Print
Appartementen met uitzicht op de toekomst

Het nieuwe Douvenrade: wonen zonder zorgen.

We worden allemaal een dagje ouder. Gelukkig maar. Het liefst blijven we hierbij gezond en willen we zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Fijn en comfortabel ons leven leven op de manier die past. Op een mooie plek en in een veilige omgeving. En mocht er dan toch iets gebeuren, dan weet je dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is en dat je vertrouwde woning erop ingericht is. Wonen zonder zorgen.

Stad en groen op steenworp afstand

Wonen vlakbij het centrum van Heerlen en toch in het groen? Douvenrade heeft het. De appartementen in de Terrasflat en Corridorflat zijn gericht op de 55-plusser die op zoek is naar een toekomstbestendige woning. Een fijne plek om te leven in een veelzijdige omgeving. Behoefte aan gezelligheid? Onderling contact is gemakkelijk en er is genoeg te beleven met de diverse faciliteiten en het centrum van Heerlen op loopafstand. Op zoek naar rust en groen om je heen? Loop zo de natuur in richting de Geleenbeek of trek je lekker terug in je eigen appartement. Er is altijd een keuze die past.

Klaar voor de toekomst!

Er staan veel mooie dingen te gebeuren in Douvenrade. De woonomgeving wordt nog aantrekkelijker gemaakt. Op het terrein verrijst namelijk een nieuw zorgconcept van Sevagram. Een full service wooncomplex waar zorg en welzijn centraal staan. Voor zorg die altijd dichtbij is en bij de behoefte past. Daarnaast vind je hier diverse faciliteiten en activiteiten die het leven aangenaam maken. Een Gasterie, welzijnsactiviteiten en beweegactiviteiten. Voor ieder wat wils, het kan allemaal. Mooie ontwikkelingen waar ook de huurders van de Corridorflat of Terrasflat gebruik van kunnen maken.

Altijd dichtbij

Dichtbij je partner of dichtbij zorg op maat.

Met de komst van dit nieuwe zorgcomplex is het nog vertrouwder en comfortabeler wonen in deze omgeving. Want mocht je toch zorg nodig hebben, dan staat deze volwaardige zorglocatie tot je beschikking. Het is mogelijk om 24-uurs zorg vanuit dit nieuwe zorgcomplex in te zetten. Natuurlijk zolang dit veilig voor jou en je omgeving is. Zo kun je langer (samen met je partner) in je vertrouwde appartement blijven wonen.

De huurders van de Corridorflat en Terrasflat blijven in deze vernieuwde zorglocatie van harte welkom voor een kopje koffie, een lekkere maaltijd of deelname aan een van de activiteiten. Alle faciliteiten om je dag op een fijne en zinvolle manier in te vullen, met alle mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten.

Appartementen met uitzicht op de toekomst

Terrasflat

De Terrasflat telt 73 woningen, allemaal met een groot balkon en uitzicht op de natuur. Momenteel zijn hier de 1-slaapkamer appartementen beschikbaar.

Corridorflat

In de Corridorflat zijn appartementen beschikbaar met een balkon én mooi uitzicht en 1 slaapkamer;

Ook mooi wonen?

Ben je zoek naar een toekomstbestendige woning? De appartementen zijn per lift bereikbaar. En er zijn mogelijkheden om huursubsidie aan te vragen die je woonlasten verlagen.

Voor de huur en/of inrichting zijn afspraken op maat mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, bel dan gratis en op elk gewenst moment van de week met de Sevagram Woonconsulent via 0900 777 4 777.

Of kijk voor meer informatie op www.parkdouvenrade.nl