Zomerfinale en kindermarkt in Horst gaan vooralsnog door

Print
Zomerfinale en kindermarkt in Horst gaan vooralsnog door

Afbeelding: Mijntje Wismans

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Na de afgelasting van vorig jaar vanwege corona gaan de Zomerfinale en de kindermarkt in Horst dit jaar vooralsnog door.

Koninklijke Harmonie van Horst en de Vrienden van de harmonie zijn gestart met de voorbereiding van het tweedaagse evenement dat op 4 en 5 september moet plaatsvinden op het Lambertusplein. De traditie om de schoolvakantie af te sluiten met een feestweekend in het centrum van Horst, dateert al van 1974. De kindermarkt op zondag maakt al decennialang deel uit van het programma, de Zomerfinale kwam er in 2019 bij. Op beide dagen is er live muziek voor alle leeftijden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen