Basisscholen Sevenum spelen spellen in bubbels tijdens Koningsdag op terrein Sparta’18

Basisscholen Sevenum spelen spellen in bubbels tijdens Koningsdag op terrein Sparta’18
Sevenum / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst -

De Koningsspelen in de gemeente Horst aan de Maas, vrijdag, gaan door in aangepaste vorm. Dit in verband met de coronamaatregelen.

Iedere school heeft gekozen voor een vorm die past bij de huidige situatie. De scholen in Sevenum gaan bijvoorbeeld in bubbels met de eigen klas spellen doen op het terrein van voetbalclub Sparta’18.

Deelnemende scholen bepalen zelf hoe zij de dag invullen. Ze ontvangen van de organisatie van de Koningsspelen diverse tools om het evenement vorm te geven. Zo is er een online beweegprogramma, zijn er smaaklessen over het ontbijt en hebben alle deelnemende scholen het zogeheten Sport- en Feestpakket ontvangen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen