Basisscholen Sevenum spelen spellen in bubbels tijdens Koningsdag op terrein Sparta’18

Basisscholen Sevenum spelen spellen in bubbels tijdens Koningsdag op terrein Sparta’18
Sevenum / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst -

De Koningsspelen in de gemeente Horst aan de Maas, vrijdag, gaan door in aangepaste vorm. Dit in verband met de coronamaatregelen.

Iedere school heeft gekozen voor een vorm die past bij de huidige situatie. De scholen in Sevenum gaan bijvoorbeeld in bubbels met de eigen klas spellen doen op het terrein van voetbalclub Sparta’18.

Deelnemende scholen bepalen zelf hoe zij de dag invullen. Ze ontvangen van de organisatie van de Koningsspelen diverse tools om het evenement vorm te geven. Zo is er een online beweegprogramma, zijn er smaaklessen over het ontbijt en hebben alle deelnemende scholen het zogeheten Sport- en Feestpakket ontvangen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee