Meijels Mannenkoor maakt melding van foutieve bestellijst bloemenactie

Meijels Mannenkoor maakt melding van foutieve bestellijst bloemenactie

Meijels Mannenkoor. Afbeelding: Smile Fotografie(Alfons Lenders)

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Er zijn mogelijk incorrecte bestellijsten in omloop van de bloemenactie van het Meijels Mannenkoor.

Dat meldt de muziekvereniging op de eigen website. „Als u voor 17 april om 12.00 uur een bestellijst heeft gedownload dan staat er een fout bankrekeningnummer op uw bestellijst”, valt er te lezen.

Het juiste rekeningnummer staat inmiddels op de website. Het Meijels Mannenkoor houdt net zoals het afgelopen jaar een coronaproof bloemenactie. Op het digitale thuis is tevens een bestellijst, met foto’s te vinden.

De bestellijst dient ingevuld teruggestuurd te worden naar de vereniging of in de brievenbussen gestopt te worden bij één van de adressen die op de site staan vermeld. De planten zijn allemaal afkomstig van Meijelse bloemenkwekers. Op vrijdag 30 april worden de bestellingen klaargemaakt en bezorgd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen