Nog een aantal plekken voor webinar Wonen Zuid over energie besparen

Print
Nog een aantal plekken voor webinar Wonen Zuid over energie besparen

Afbeelding: Facebook Wonen Zuid

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Inwoners uit de Parkstadgemeenten Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Beekdaelen, Simpelveld en Voerendaal, die graag meer willen weten over energie besparen, kunnen zich nog steeds aanmelden voor de webinar van Wonen Zuid op donderdag 29 april.

Het webinar gaat onder meer in op het maken van een plan om op energiekosten te besparen. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, aldus Wonen Zuid.
Aanmelden voor het webinar kan hier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen