Netflix voert spanning voor Ferry op met release officiële trailer

Print
Netflix voert spanning voor Ferry op met release officiële trailer

Afbeelding: Foto: Jo Voets

Tegelen -

Netflix heeft maandag de officiële trailer van ‘Ferry’ vrijgegeven, de misdaadfilm met Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel en Monic Hendrickx. De film is vanaf 14 mei te zien op de streamingdienst.

Het verhaal gaat over het leven dat Undercover-personage Ferry Bouman leidde vóór de serie. Hoe het allemaal begon, voordat hij zelf een criminele organisatie ging leiden.

Zo is in de trailer te zien dat Bouman door de Amsterdamse drugsbaron Ralph Brink, een rol van Huub Stapel, naar Brabant wordt gestuurd om de daders op te sporen van een brute roofoverval waarbij de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond raakt. Het spoor leidt naar een groep Brabantse kampers.

Drugsbaron

Frank Lammers kruipt net als in de serie in de huid van de crimineel Bouman. Ook Elise Schaap als zijn vrouw Danielle en Raymond Thiry als zijn handlanger John keren terug in hun rollen.

Ten opzichte van de serie is behalve Huub Stapel ook Monic Hendrickx aan de cast toegevoegd. Zij speelt de zus van Bouman.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee