Toon Hermans Huis Weert viert tweede lustrum met uitgave van speciale Toons Krant

Print
Toon Hermans Huis Weert viert tweede lustrum met uitgave van speciale Toons Krant

Afbeelding: Toon Hermans Huis Weert

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Het Toon Hermans Huis Weert bestaat deze maand tien jaar. Vanwege dit tweede lustrum heeft het huis een speciale Toons Krant uitgegeven, die in de regio Weert huis aan huis wordt verspreid.

In de krant staan onder andere interviews met gasten van het Toon Hermans Huis in Weert. Zij vertellen over de steun die zij in het inloophuis ondervonden en ondervinden na de diagnose kanker of bij het verdriet na het verlies van dierbaren aan deze ziekte. Ook is er speciale aandacht besteed aan de samenwerking met het Sint Jans Gasthuis (SJG) en de Alexander Monro-kliniek.

Al tien jaar lang biedt het Weerter inloophuis een arm om de schouder voor mensen die op welke manier dan ook geconfronteerd worden met kanker en hun naasten. Het inloophuis staat voor tien jaar van ontmoeten, ontspannen en verwennen. Vele duizenden bezoeken mocht het huis in die tien jaren registreren. De coronapandemie heeft weer eens extra aangetoond dat er grote behoefte is aan die arm om de schouder en aan een luisterend oor. De verhalen in Toons Krant inclusief het activiteitenoverzicht geven een inkijkje in het Toon Hermans Huis Weert.

Wie de Toons Krant niet heeft gekregen, maar deze wel digitaal wil ontvangen kan een mail sturen naar adminstratie@toonhermanshuisweert.nl of bellen naar 0495-541444. Kijk voor meer informatie op de website

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee