Volleybalclub ADC verrast kasteleinse sportcafé in Urmond wederom met cheque

Print
Volleybalclub ADC verrast kasteleinse sportcafé in Urmond wederom met cheque

Jenny Geven. Afbeelding: Facebook ADC-Stein

Urmond -

Jenny Geven van sportcafé Overmunthe in Urmond is wederom verrast door de leden van volleybalclub ADC. Ze ontving een cheque van 1459 euro.

Het bedrag is bedoeld om de kasteleinse een hart onder de riem te steken. Tijdens de eerste lockdown startte de vereniging dezelfde actie op en ontving ze een cheque van 1323,50 euro. Nu het sportcafé wederom lange tijd gesloten is, deden de leden wederom een duit in het zakje. Om hun actie kracht bij te zetten staat op de cheque geschreven: ‘Bedankt voor wie je bent, voor alles wat je doet, altijd recht uit het hart, nooit omdat het moet’.

„Vol emotie dankbaar en geschokt wil ik ieder lid van ADC bedanken. Het heeft me opnieuw diep geraakt”, reageert Geven op Facebook.

Lees ook: Volleybalclub ADC verrast kasteleinse sportcafé in Urmond met cheque

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen