Bands uit Horst steunen plaatselijke horeca met benefietconcert in Mèrthal

Print
Bands uit Horst steunen plaatselijke horeca met benefietconcert in Mèrthal

Afbeelding: Startschot Festival

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Tien bands en artiesten uit Horst gaan op 11 september met een benefietconcert in de Mèrthal geld inzamelen voor de plaatselijke horeca.

Het Startschot Festival is een initiatief van de formatie Trade Mark. Andere bands die optreden, zijn Hôrspower, Otherwise, C-Strike, Jar of Dirt, Stèkbaere, Jeopardy, Tres Hombres, The Dice en Fishnet Stockings. Voor het festival zijn vijftienhonderd tickets beschikbaar. De kaartverkoop is al gestart. De opbrengst gaat naar de horeca-ondernemers in Horst die getroffen zijn door de coronacrisis.

Als er in september nog beperkende maatregelen gelden waardoor het festival niet kan doorgaan, wordt er een nieuwe datum geprikt. Gekochte kaarten blijven volgens de organisatie hoe dan ook geldig. „We verplaatsen gewoon net zo lang tot het wél kan!”

Kaarten voor het Startschot Festival kosten 15 euro en zijn te bestellen via www.ticketcrew.nl/tickets/startschotfestival.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee