Verenigingen Maastricht en Heuvelland genomineerd voor titel ‘Club van het Jaar’

Print
Verenigingen Maastricht en Heuvelland genomineerd voor titel ‘Club van het Jaar’

Afbeelding: Facebook Club van het Jaar

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

Tot en met 5 mei kunnen leden en supporters van sport- en cultuurverenigingen in het Heuvelland en Maastricht stemmen op hun favoriet voor de verkiezing ‘Club van het Jaar’.

„Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk,” aldus een woordvoerder van de organisatie.

De verkiezing moet dat belang onderstrepen. Er is echter slechts een handvol clubs in de regio genomineerd, maar het is mogelijk voor verenigingen om alsnog op de lijst te komen.

Heuvelland

In het Heuvelland dingen drie sportverenigingen mee naar de titel, te weten judovereniging To-Zai (Eijsden-Margraten), VV Berg‘28 (Valkenburg aan de Geul) en de Zuid-Limburgse Golf en Country Club (Gulpen-Wittem). In de categorie ‘cultuur’ doet jeugdcarnavalsvereniging de Geulmennekes uit Meerssen mee.

Maastricht

In Maastricht zijn de volgende sportclubs genomineerd: waterpolovereniging Waterproof en Welpenvoetbal Maastricht. De deelnemende cultuurverenigingen in de gemeente zijn Garderizzjemint De Kachelpiepers, Vocalgroup Mes Amie, Koninklijk Sint Caeciliakoor en Genootschap de Nalatenschap van Hendrik VIII.

Stemmen kan hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee