Verenigingen Beek en Stein genomineerd voor titel ‘Club van het Jaar’

Print
Verenigingen Beek en Stein genomineerd voor titel ‘Club van het Jaar’

Typhoon en Erben Wennemars zijn ambassdeurs van de verkiezing ‘Club van het jaar’. Afbeelding: Facebook Club van het Jaar

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Tot en met 5 mei kunnen leden en supporters van sport- en cultuurverenigingen in de gemeenten Stein en Beek stemmen op hun favoriet voor de verkiezing ‘Club van het Jaar’.

„Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk,” aldus een woordvoerder van de organisatie.

De verkiezing moet dat belang onderstrepen. Er is echter slechts een handvol clubs in de regio genomineerd, maar het is mogelijk voor verenigingen om alsnog op de lijst te komen.

Beek

In de gemeente Beek dingen vier sportverenigingen mee naar de titel, te weten atletiekvereniging Caesar, HBS Oranje, voetbalvereniging Caesar en VV Neerbeek. In de categorie ‘cultuur’ doen drumfanfare en majorettenkorps Irene/Lucia, speelgroep Het Nieuwe Masker en scouting St Martinus Beek mee.

Stein

In Stein is ADC in de categorie sport de enige. De deelnemende cultuurverenigingen zijn Société Sint. Martin fanfare de Stein en KBO Groot Stein.

Stemmen kan hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee