Crazy 88 voor jeugd America in meivakantie

Crazy 88 voor jeugd America in meivakantie

Afbeelding: Facebookpagina Crazy 88

America / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst -

Jeugdoverleg America organiseert in samenwerking met muziekvereniging Sint Caecilia en korfbalclub Oxalis tijdens de meivakantie voor kinderen in de leeftijd van elf tot en met zeventien jaar Crazy 88. Het spel duurt van maandag 3 mei 10.00 tot en met vrijdag 7 mei 17.00 uur.

Crazy 88 is oorspronkelijk een spel dat in mei 2008 werd uitgezonden door BNN. Bekende Nederlanders moesten toen tijdens een zogeheten roadrally de meest gekke opdrachten uitvoeren.

In een groep van maximaal vier personen moeten er zoveel punten verzameld worden aan de hand van verschillende opdrachten in willekeurige volgorde. Foto’s en filmpjes dienen als bewijs voor het voldoen van de opdrachten. Voor meer informatie en aanmeldingen kan er gebeld worden met het nummer 06-19006158.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee