Wedstrijd wandelgeluk gemeente Roerdalen

 © Gemeente Roerdalen

Roerdalen -

De gemeente Roerdalen gaat een wedstrijd wandelgeluk houden. Roerdalen eindigde onlangs op de tweede plek bij de verkiezing tot wandelgemeente van het jaar.

Redactie

De gemeente hoopt dat inwoners en wandelaars niet alleen de routes rondom de Meinweg, maar ook op andere plekken zoals in het Roerdal, ’t Sweeltje of Munnichsbos ontdekken.

In de gemeente liggen een heleboel knooppunten. Met behulp hiervan zijn makkelijk routes samen te stellen. Ook de geluksplekken liggen in de buurt van knooppunten. Er wordt wandelaars opgeroepen om een route te maken en deze op te sturen per mail. De winnaars krijgen een geluksbon ter waarde van 75 euro die te besteden is bij de lokale ondernemers.

Lees ook: Wordt Roerdalen wandelgemeente van het jaar? ‘Het zou de toeristenstroom nog meer kunnen aanzwengelen’

De spelregels zijn als volgt: wandelaars maken de route op basis van knooppunten. De route is minimaal vijf kilometer en loopt door Roerdalen. Er zit minimaal één geluksplek in de route. Bij de start moet worden beschreven waar wandelaars hun auto kunnen parkeren. Er dienen twee foto’s worden bijgevoegd. Meedoen kan tot 14 mei door een mail te sturen.

Meer informatie is te vinden op de website Klein Geluk uit Roerdalen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal