Wedstrijd wandelgeluk gemeente Roerdalen

Print
Wedstrijd wandelgeluk gemeente Roerdalen

Afbeelding: Gemeente Roerdalen

Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje -

De gemeente Roerdalen gaat een wedstrijd wandelgeluk houden. Roerdalen eindigde onlangs op de tweede plek bij de verkiezing tot wandelgemeente van het jaar.

De gemeente hoopt dat inwoners en wandelaars niet alleen de routes rondom de Meinweg, maar ook op andere plekken zoals in het Roerdal, ’t Sweeltje of Munnichsbos ontdekken.

In de gemeente liggen een heleboel knooppunten. Met behulp hiervan zijn makkelijk routes samen te stellen. Ook de geluksplekken liggen in de buurt van knooppunten. Er wordt wandelaars opgeroepen om een route te maken en deze op te sturen per mail. De winnaars krijgen een geluksbon ter waarde van 75 euro die te besteden is bij de lokale ondernemers.

Lees ook: Wordt Roerdalen wandelgemeente van het jaar? ‘Het zou de toeristenstroom nog meer kunnen aanzwengelen’

De spelregels zijn als volgt: wandelaars maken de route op basis van knooppunten. De route is minimaal vijf kilometer en loopt door Roerdalen. Er zit minimaal één geluksplek in de route. Bij de start moet worden beschreven waar wandelaars hun auto kunnen parkeren. Er dienen twee foto’s worden bijgevoegd. Meedoen kan tot 14 mei door een mail te sturen.

Meer informatie is te vinden op de website Klein Geluk uit Roerdalen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee