Nieuwe grasmat voor oud Roda-stadion op Kaalheide

Print
Nieuwe grasmat voor oud Roda-stadion op Kaalheide

Afbeelding: Website Roda Voetbalacademie

Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum -

Er komt een nieuwe grasmat in het oude stadion van Roda JC op Kaalheide. Het veld wordt momenteel klaargemaakt om opnieuw te worden ingezaaid. Het sportcomplex gaat volledig op de schop ten behoeve van de voetbalacademie.

Een van de drie kunstgrasvelden op het complex is zo goed als speelklaar. Alleen lampen en scorebord moeten nog worden geplaatst. Het veld is goedgekeurd en inmiddels in gebruik genomen. Met het andere kunstgrasveld wordt komende week gestart.

„Met het verbouwen van sportpark Kaalheide, zetten we als Voetbalacademie een grote stap in het professionaliseren van de voetbalschool”, zo laat hoofd jeugdopleidingen bij Roda JC Danny Volkers weten. „We hebben jaren gebruik mogen maken van diverse amateurcomplexen, maar komend seizoen gaat Sportpark Kaalheide zowel door de week als op zaterdag weer volop bruisen. Een grote stap richting een mooie, sportieve toekomst.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee