Nieuwe grasmat voor oud Roda-stadion op Kaalheide

 © Website Roda Voetbalacademie

Kerkrade -

Er komt een nieuwe grasmat in het oude stadion van Roda JC op Kaalheide. Het veld wordt momenteel klaargemaakt om opnieuw te worden ingezaaid. Het sportcomplex gaat volledig op de schop ten behoeve van de voetbalacademie.

redactie

Een van de drie kunstgrasvelden op het complex is zo goed als speelklaar. Alleen lampen en scorebord moeten nog worden geplaatst. Het veld is goedgekeurd en inmiddels in gebruik genomen. Met het andere kunstgrasveld wordt komende week gestart.

„Met het verbouwen van sportpark Kaalheide, zetten we als Voetbalacademie een grote stap in het professionaliseren van de voetbalschool”, zo laat hoofd jeugdopleidingen bij Roda JC Danny Volkers weten. „We hebben jaren gebruik mogen maken van diverse amateurcomplexen, maar komend seizoen gaat Sportpark Kaalheide zowel door de week als op zaterdag weer volop bruisen. Een grote stap richting een mooie, sportieve toekomst.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal