Bevo handbaldagen in augustus

Print
Bevo handbaldagen in augustus

Afbeelding: Ing Image

Panningen -

Handbalvereniging Bevo Hc uit Panningen houdt van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september voor de dertiende keer de Handbaldagen.

Ook dit jaar zijn het vier dagen vol trainingen en activiteiten rondom handbal. Het is de laatste week van de zomervakantie en elke dag van 10.00 tot 16.00 uur vinden er in Sport Arena De Heuf in Panningen activiteiten en trainingen plaats.

Iedereen die graag handbalt en tussen de 9 en 15 jaar is kan zich aanmelden. De kosten zijn 100 euro per deelnemer. Blijven slapen is mogelijk, dan komen er 35 euro extra bij. Inschrijven kan via de website. Er is dit jaar een maximum aantal deelnemers van 120.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen