Boek verschenen over Roda-icoon Pierre Vermeulen

Print
Boek verschenen over Roda-icoon Pierre Vermeulen

Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

Roda-icoon Pierre Vermeulen heeft een eigen biografie. Vanaf deze week is het boek ‘Alles op gevoel’ verkrijgbaar, waarin het voetballeven van de gewezen aanvaller wordt beschreven.

In het 192-pagina’s tellende boek komen meerdere oud-ploeggenoten en bekende oud-voetballers aan het woord, onder wie Willem van Hanegem, Bert van Marwijk en Gène Hanssen. Het voorwoord is geschreven door voetbalcommentator Sierd de Vos, het nawoord door oud-Roda-speler Nathan Rutjes. Auteur van het door Edicola uitgegeven boek is de Heerlense advocaat Roberto Pennino.

In het schrijven komen onder meer de beginjaren van Vermeulen bij Roda JC aan bod, maar ook zijn tijd bij Feyenoord, het succes bij Paris Saint-Germain en de periode bij MVV. De 65-jarige Vermeulen werkt tegenwoordig in de (op dit moment gesloten) fanshop van Roda, die hij uitbaat samen met zijn vrouw Lonny. De oud-voetballer is op dit moment herstellende van een operatie aan een verstopte halsslagader.

Luister ook naar de Voetbalpodcast van De Limburger:

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee