Organisatie dorpsquiz Reuver en Offenbeek pakt na jaar zonder Ruiverpedia de draad weer op

Print
Organisatie dorpsquiz Reuver en Offenbeek pakt na jaar zonder Ruiverpedia de draad weer op

Eén van de teams in actie tijdens de laatste editie in 2019. Afbeelding: Frank Stevens

Reuver -

Na een jaar te hebben overgeslagen vanwege corona, pakt de organisatie van Ruiverpedia de draad weer op. De vierde editie van de Reuverse dorpsquiz is op zaterdag 2 oktober.

Doordat ook het online alternatief Alterpedia ondanks meer dan vijftig inschrijvingen niet kon doorgaan, was 2020 een jaar zonder quiz. De organisatie zit ook zonder wisseltrofee, die sinds de laatste editie spoorloos is. Winnaar was het team van De Huiruiters.

Ruiverpedia daagt inwoners van Reuver en Offenbeek opnieuw uit om hun parate kennis over beide kernen op de proef te stellen. Deelnemende teams krijgen de vragen, van lokale historie en cultuur tot sport, in boekvorm aangeboden en kunnen deze beantwoorden op een locatie naar keuze. Daarnaast dienen ze allerlei opdrachten uit te voeren.

De ervaring van voorgaande edities leert volgens de organisatie dat het raadzaam is om met een groep van circa 20 personen mee te doen. Deelname kost 30 euro per team. Binnenkort wordt via Facebook bekendgemaakt wanneer de inschrijving van start gaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee