Eerste vijftig bewoners Voorterstraat Superlocal-buurt Kerkrade tekenen reserveringsovereenkomst

Print
Eerste vijftig bewoners Voorterstraat Superlocal-buurt Kerkrade tekenen reserveringsovereenkomst

Afbeelding: Facebook Gemeente Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

De eerste vijftig bewoners van de nieuwe flat aan de Voorterstraat in de Superlocal-buurt in Kerkrade hebben op maandag 19 april de reserveringsovereenkomst van hun nieuwe woning ondertekend.

Het zetten van de handtekeningen gebeurde door middel van een drive-thru. Elke 10 minuten reed een nieuwe bewoner langs om de overeenkomst te tekenen. De meesten kwamen te voet of op de fiets, lekker duurzaam dus. De bewoners wisten al op welke verdieping hun appartement ligt. Nu krijgen ze ook te zien welk appartement precies voor hen is gereserveerd.

Om in aanmerking te komen voor een woning moesten geïnteresseerden hun motivatie kenbaar maken. Na verschillende gesprekken met HEEMwonen werd er voor de eerste vijftig bewoners van de Voorterstraat een woning gereserveerd.

Lees ook:Virtuele wandeltour door Superlocal-project Bleijerheide

De verwachting is dat de nieuwe bewoners in het voorjaar van 2022 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning in de Voorterstraat. Later dit jaar worden kijkdagen gehouden, zodat de nieuwe bewoners een nog beter beeld krijgen van hun nieuwe woning.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee