Falco Cremers finalist in nationale verkiezing CommunicatieTalent

Print
Falco Cremers finalist in nationale verkiezing CommunicatieTalent

Afbeelding: Facebook Logeion

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Communicatieadvisseur Falco Cremers uit Stein van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard en Heerlen zit bij de drie finalisten van de nationale verkiezing CommunicatieTalent 2021 van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Hij moet het opnemen tegen Evita Bloemheuvel van Zelfmoordpreventie 113 en Skye van Gooswilligen van De Omgevingsanalist & Rijkswaterstaat.

Cremers was afgelopen jaar betrokken bij de communicatie van het Zuyderland ziekenhuis rondom het coronavirus. Zo hielp hij mee bij de samenwerking met L1 AvondGasten, de persconferentie over de behandelmethode, een eigen documentaire en met een speciale uitzending over één jaar corona in Zuyderland.

Stemmen kan op Cremers via de website. Dit kan vanaf 12 mei. Op maandag 21 juni worden de winnaars 2021 bekendgemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen