Drive-in voor aardbeien bij Aardbeienland in Horst

Print
Drive-in voor aardbeien bij Aardbeienland in Horst

Met de auto aardbeien halen. Afbeelding: Laurens Eggen

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Met de auto aardbeien halen. In deze coronatijden moeten ook de nieuwe eigenaren van Aardbeienland in Horst creatief zijn om mensen te trekken.

En dus wordt er op zaterdag 24 april om 12.00 uur een aardbeien drive-in op het terrein van Aardbeienland geopend. Die zal tot 1 juni elke week van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur open zijn. Zolang de avondklok nog geldt, sluit de drive-in ietsje eerder dan 21.00 uur.

Bedoeling is, dat mensen met de auto een korte route rijden, net als bij de Mc Drive. Aan het ene loket kunnen mensen onder meer aardbeien gedoopt in chocolade, aardbeienijs, wafels met aardbeien en smoothies bestellen, dan betalen en even verderop bij een andere stopplaats kan de bestelling opgepikt worden. Als het lekker loopt, wordt het assortiment ook uitgebreid naar (blauwe)bessen en ander zacht fruit.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee