RD4-milieuparken Parkstad op Koningsdag dinsdag 27 april gesloten

Print
RD4-milieuparken Parkstad op Koningsdag dinsdag 27 april gesloten

Afbeelding: Website RD4

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf -

In verband met Koningsdag zijn de Rd4-milieuparken, de RD4U kringloopshops en het Rd4-hoofdkantoor in Parkstad op dinsdag 27 april gesloten.

Die dag wordt er in Vaals en de Parkstadgemeenten Heerlen, Voerendaal, Landgraaf, Beekdaelen, Brunssum, Simpelveld en Kerkrade bovendien geen afval opgehaald. In de afvalkalender in de Milieu App staan de juiste inzameldagen vermeld. Klik hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen