Virtuele editie van Avond4Daagse Landgraaf met verschillende challenges

Print
Virtuele editie van Avond4Daagse Landgraaf met verschillende challenges

Afbeelding: Website Avond4Daagse

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Deelnemers aan de virtuele editie van de Avond4Daagse van Landgraaf kunnen tegen betaling van twee euro hele week in mei meedoen aan een aantal wandel-challenges. Er kan gekozen worden uit 12 kilometer óf 40 kilometer.

„Coronaproof en virtueel wandelen; op eigen initiatief, in je eigen tempo en op een moment wanneer het jou het beste uitkomt, daar draait het allemaal om”, aldus iemand van de organisatie.

Een speciaal ontworpen app houdt de afstand bij. Daarop kan een deelnemer zelf zien hoever hij of zij in de challenge zit. Dit wordt weergegeven in de app op een virtuele route van Landgraaf.

„Niet alleen je eigen positie, maar ook van de andere deelnemers in jouw week en challenge zijn zichtbaar. Daarnaast houden we rekening met onze doelgroepen en zijn er 13 Coffee to Go punten waar voor een virtuele stempel en waar een coffee t0 go of andere versnapering kan worden genuttigd.”

Wandelaars kunnen zich hier inschrijven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee