Bibliotheek Maas en Peel op zoek naar consulenten en bestuurslid

Bibliotheek Maas en Peel op zoek naar consulenten en bestuurslid

Afbeelding: Facebookpagina bibliotheek Maas en Peel

Reuver / Beesel / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Bibliotheek Maas en Peel is zoek naar medewerkers voor diverse functies. Er wordt gevraagd om een bestuurslid met een financiële achtergrond en twee consulenten.

Het gaat onder meer om een zogeheten coördinerend (digi)taalconsulent voor de dienstverlening op het gebied van taal- en digitale basisvaardigheden voor volwassenen.

De tweede vraagbaakfunctie betreft een lees- en mediaconsulent. Deze medewerker gaat met de partners van de kinderopvang, consultatiebureaus, scholen en gemeenten een belangrijke bijdrage leveren aan de (digitale) geletterdheid van inwoners binnen Peel en Maas en Beesel.

Meer informatie is te vinden op de website van Bibliotheek Maas en Peel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen