Gulpen-Wittem: controle gegevens nieuwe gemeentegids en fotowedstrijd

Print
Gulpen-Wittem: controle gegevens nieuwe gemeentegids en fotowedstrijd

Afbeelding: Johannes Timmermans Fotografie

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Trintelen -

Gemeente Gulpen-Wittem roept verenigingen en bedrijven op om voor de uitgave van de nieuwe gemeentegids te controleren of de bekende gegevens nog actueel zijn.

Eventuele wijzigingen kunnen worden doorgegeven via de website van de uitgever. Wie er voorheen niet instond, maar dat wel wenst kan zich aldaar eveneens melden. De nieuwste editie verschijnt voor de zomer.

Lees ook: Sparren over het Heuvelland in 2050: aards paradijs voor gestreste rustzoekers moet ook voor jeugd aantrekkelijk zijn

Fotowedstrijd

De gemeente is daarnaast op zoek naar een coverfoto voor de gids. De prent moet uiteraard zijn gemaakt in Gulpen-Wittem en voor 9 mei worden ingestuurd. Verder dient het een foto in hoge resolutie te zijn (minimaal 300 dpi). De winnende fotograaf wordt uiterlijk woensdag 12 mei persoonlijk benaderd. De prijs is een pakket streekproducten.

De website van de gemeentegids is hier te vinden. Foto’s kunnen worden gemaild naar voorlichting@gulpen-wittem.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee