IVN Valkenburg huldigt twee jubilarissen

Print
IVN Valkenburg huldigt twee jubilarissen

Afbeelding: Facebook IVN Valkenburg aan de Geul

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

IVN Valkenburg aan de Geul heeft twee jubilarissen in het zonnetje gezet: Wiel Wijnands en Sepp Zinken.

Het gaat om een verlate huldiging, die eigenlijk vorig jaar had moeten plaatsvinden, maar vanwege de coronamaatregelen werd verzet.

Wiel Wijnands ontving de gouden IVN-draagspeld voor zijn 40-jarig lidmaatschap. „Allerlei taken heeft hij uitgevoerd in die periode, van bestuurslid, voorzitter, wandelgids, lid van de vogelwerkgroep tot initiatiefnemer bij de bouw van de bakoven,” meldt een IVN-woordvoerder.

Sepp Zinken kreeg ter ere van zijn 25-jarig lidmaatschap de zilveren draagspeld. „Met zijn technische achtergrond heeft hij altijd als molenaar de Sjloensmeule bediend en onderhouden, evenals de omliggende delen zoals de visbak, brug en pompen. Altijd met een glimlach en gezonde humor.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee