Nacht van Gulpen deelt wederom trainingstocht: 35 kilometer door berg en dal

Print
Nacht van Gulpen deelt wederom trainingstocht: 35 kilometer door berg en dal

Afbeelding: Rob Oostwegel

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Trintelen -

De organisatie van de Nacht van Gulpen heeft een nieuwe trainingsroute online gezet, ditmaal met een lengte van 35 kilometer.

Om het gemis van het bekende wandelevenement een beetje goed te maken, worden gefaseerd trainingstochten vrijgegeven, telkens een langere afstand, zodat wandelaars op eigen gelegenheid in het Heuvelland op pad kunnen. Eerder werden al wandelingen van 20, 25 en 30 kilometer gedeeld. Binnenkort volgen nog routes van 40 en 50 kilometer.

Lees ook: Wandeling van bijna 137 kilometer langs de Maas in Nederland en België beste van de Benelux

Voor wie een poging wilt wagen, heeft de organisatie nog enkele tips: „Zorg zelf voor eten en drinken, ga in verband met de coronaregels niet als groep op stap, zorg dat je bereikbaar bent en indien nodig hulp kunt inschakelen en let goed op de eigen veiligheid in het verkeer. Er zijn nu geen verkeersregelaars beschikbaar.”

De route is hier te downloaden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee