Sport aan de Maas start steuncampagne voor verenigingen

Print
Sport aan de Maas start steuncampagne voor verenigingen

Afbeelding: ING Image

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Met de campagne ‘Ik steun’ wil Sport aan de Maas de verenigingen in de gemeente Horst aan de Maas een hart onder de riem steken.

De campagne is een idee van verenigingsondersteuners Joey Rutten en Manon van Veghel. Zij willen inwoners van Horst aan de Maas laten zien hoe waardevol verenigingen zijn voor de maatschappij en hoe belangrijk het daarom is om ze te blijven steunen in deze moeilijke tijden. In de afgelopen weken is aan leden, sponsoren en vrijwilligers gevraagd een video in te spreken met een oproep om hun club te steunen. Een compilatie van de filmpjes wordt donderdag 29 april via de social media gepresenteerd. De campagne wordt ondersteund door de gemeente.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee