Voetbaldagen bij Wittenhorst medio mei voor de jeugd tot en met zestien jaar

Voetbaldagen bij Wittenhorst medio mei voor de jeugd tot en met zestien jaar

Afbeelding: ING Image

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Kinderen tussen de zes en zestien jaar kunnen zich opgeven voor de driedaagse 4-Skills bij voetbalvereniging Wittenhorst, ook als ze geen lid zijn van de club.

„Je kunt je alleen of met een paar andere spelers opgeven, maar ook met je hele team voor een geweldig trainingskamp samen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken. Aanpassingen kunnen gemaakt worden, maar altijd in overleg met de ouders”, valt er te lezen op de website van Wittenhorst.

Het evenement vindt plaats van maandag 10 mei tot en met woensdag 12 mei. Meer informatie is te vinden op www.4-skills.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee