Lang leve de lentekriebels!

Print
Lang leve de lentekriebels!

Afbeelding: UitTipsLimburg

Iedere seconde die voorbij tikt, betekent ook één stap dichter bij de zomer. De lentemaanden worden door velen gezien als een mooi voorproefje op warme temperaturen en ongelimiteerde buitenpret. Eén periode volledig in het teken van opbloeien. Bloei, die in deze tijd van harte welkom is!

Het thema ‘opbloeien’ gaan we de komende tijd ongetwijfeld overal terug zien. Denk maar eens aan de natuur die onze ogen verwend met een prachtig kleurenpalet. Het steeds groter wordende verlangen naar het opnieuw mogen dragen van die knalgele speedo-zwembroek. Het vooruitzicht van vrije tijd en vakantie in de buitenlucht, wat steeds dichterbij komt. En natuurlijk, het opbloeien én opnieuw verwelkomen van de gemiste branches: de horeca, retail en leisure.

In de gloednieuwe UitTipsLimburg-krant besteden we uitgebreid aandacht aan bovenstaande branches. De krant zit wederom boordevol leuke activiteiten in héél Limburg. Van Noord tot Zuid kun je jezelf inspireren met leuke verantwoorde uitjes die perfect passen bij de lente.

Ontdek de verborgen pareltjes in Limburg met onder andere mooie natuur en bezienswaardigheden. Verder geven we winkeltips waar je met gepaste maatregelen kunt snuffelen tussen tuinproducten, fashion en buiten/binnensport. De kleinsten onder ons hoeven zich uiteraard ook niet te vervelen met de leukste activiteiten voor kinderen. Kortom de leukste dagjes uit op een rijtje. En heb je dat dagje uit gevonden? Dan vind je ook inspiratie voor een heerlijke overnachting in Limburg.

Hoe kan ik de UitTipsLimburg-krant bekijken?

De UitTipsLimburg-krant kun je GRATIS ophalen bij alle VVV-kantoren, VVV-servicepunten en meer dan 1.000 afgiftepunten in heel Limburg. Denk hierbij aan onder andere campings, vakantieparken, gemeentehuizen, hotels, tuincentra en supermarkten. Met een oplage van 50.000 exemplaren in de editie van Zuid-Limburg en 50.000 exemplaren in de editie van Midden- en Noord-Limburg inspireren we een hele hoop gezinnen voor een leuk dagje uit.

Liever de krant lezen via je telefoon of tablet? Je kunt de UitTipsLimburg-krant natuurlijk ook digitaal bekijken:

Bekijk de digitale versie van de UitTipsLimburg-krant.