Drie gedecoreerden in Voerendaal

Print
Drie gedecoreerden in Voerendaal

Afbeelding: ANP

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

In de gemeente Voerendaal zijn tijdens de jaarlijkse lintjesregen drie inwoners koninklijk onderscheiden.

Marga Keijdener (63) is vanaf 1974 lid van Koninklijke Harmonie de Berggalm Klimmen. In deze periode heeft de Heerlense diverse functies vervuld. Ze was lid van de muziekcommissie en lid en muzikant van het Jeugd/OpleidingsOrkest. Keijdener organiseert diverse activiteiten voor de jeugd, zoals een talentenjacht, spellenmiddag, het jaarlijkse kamp en de jeugd play-inn. Ook organiseert ze uitvoeringen in bijvoorbeeld zorgcentra en culturele instellingen.

Theo Treuen (78) is sinds 2004 vrijwilliger bij de Zonnebloem. In 2009 is hij toegetreden tot het bestuur. Treuen hield zich bezig met het organiseren van diverse activiteiten als de jaarlijkse boottocht, winkelen in winkelcentrum ’t Loon en de verkoop van loten. Sinds 2013 is hij penningmeester. Hij werd in 1981 lid van de Ontspanningsvereniging Heerlen waar hij sportte als volleyballer en secretaris was tot 2003. Verder is Treuen sinds 1985 (bestuurs)lid van kerkkoor Jubilate Deo.

Math Winthagen (62) is 53 jaar lid van Koninklijke Harmonie de Berggalm. Sinds 1989 is de Klimmenaar actief lid en muzikant van het jeugd/opleidings waarvoor hij ook diverse werkzaamheden verricht. Winthagen is sinds 1988 lid van de Heemkunde Vereniging Klimmen. Sinds 1975 is hij lid, bestuurslid en werkend lid van Philatelistenvereniging ’t Fakteurke Mergelland-Klimmen. Hij heeft werkzaamheden verricht als algemeen bestuurslid en als penningmeester.

d

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee