Concept nadere regels jeugdhulp gemeente Nederweert ter inzage

 © Gemeente Nederweert

Nederweert -

Voor de uitvoering van de Jeugdwet en de Verordening Jeugdhulp van de gemeente Nederweert 2020 worden nadere regels jeugdhulp gemeente Nederweert 2021 opgesteld.

Redactie

Voor inspraak ligt het concept van de nadere regels van 23 april tot en met 13 mei ter inzage bij de infobalie. Het concept is ook via de website van de gemeente te bekijken.

De nieuwe en aangepaste regels geven meer duidelijkheid over vaktherapie, gebruikelijke en bovengebruikelijke hulp, eigen kracht, logeren, vervoer en persoonsgebonden budget. Ze zijn in regionaal verband tot stand gekomen.

Lees ook: Ongeloof en woede bij Limburgse gemeenten die door het Rijk worden gekort

Inwoners die willen reageren op het concept van de nadere regels kunnen dit doen door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA Nederweert. Een mail sturen kan ook. Een reactie moet uiterlijk 13 mei 2021 aan de gemeente verzonden zijn.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Sylvia Broekmans van het team Samenleving Sociaal op telefoonnummer:0495-677111.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal