Werkzaamheden Stevensweert om waterleidingen en gasleidingen toekomstbestendig

Print
Werkzaamheden Stevensweert om waterleidingen en gasleidingen toekomstbestendig

Afbeelding: Gemeente Maasgouw

Stevensweert -

In de oude kern van Stevensweert zijn onlangs werkzaamheden gestart om waterleidingen en gasleidingen toekomstbestendig te maken. Het betreft voorbereidende werkzaamheden.

WML en Enexis gaan aan de slag met deze klus. Het kan zijn dat er hierdoor containers, borden en afzethekken staan. Bewoners die in de omgeving van de werkzaamheden wonen, worden per brief door WML of Enexis op de hoogte gesteld.

De gemeente Maasgouw legt samen met de vertegenwoordigers van de klankbordgroep/Dorpsraad van Stevensweert en Advies- en ingenieursbedrijf RA infra de laatste hand aan het schetsontwerp voor de herinrichting van de oude kern Stevensweert.

De gemeente was van plan om in mei een fysieke bijeenkomst te organiseren om de plannen toe te lichten. Helaas laten de coronamaatregelen dit op het moment nog niet toe. Vooruitlopend op deze fysieke bijeenkomst ontvangen alle bewoners van de oude kern op korte termijn een flyer met meer informatie over de blauwdruk en de voortgang van het project.

Meer informatie over het project staat op de website van de gemeente Maasgouw

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee