Liedjesschrijvers kunnen aan de slag voor Opus Jocus

Print
Liedjesschrijvers kunnen aan de slag voor Opus Jocus

De winnaars van vorig jaar in actie tijdens de voorselectie. Afbeelding: VVG Jocus

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Ook in het Jocusrijk kunnen de liedjesschrijvers aan de slag. De inschrijving voor de Opus Jocus Leedjesaovend is geopend.

Zaterdag 9 oktober worden in de Maaspoort de vier nieuwe Venlose vastelaovesschlagers gekozen. ‘Maak d’r wat moeis van’ luidt het motto van Jocus voor het nieuwe seizoen, en die oproep is als eerste gericht aan de schrijvers, componisten en vertolkers van carnavalsliedjes. De inzendtermijn loopt tot 24 juli. Sinds twee jaar worden liedjesmakers niet meer beperkt in hun schrijfdrang; ze mogen zoveel nummers insturen als ze willen.

De voorselectie is op 4 september in de Venlonazaal. Meer info op www.jocusvenlo.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen