Beek herdenkt op 4 mei met raamposters

Print
Beek herdenkt op 4 mei met raamposters

Afbeelding: Facebook gemeente Beek

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Inwoners van de gemeente Beek die op Dodenherdenking 4 mei willen stilstaan bij slachtoffers van de tweede wereldoorlog en vredesoperaties nadien, kunnen een gratis poster ophalen.

De banner met de tekst ‘Beek Herdenkt’ kan achter het raam worden gehangen. De gemeente verspreidt de posters, omdat de gezamenlijke herdenking bij de Sint Martinuskerk dit jaar als gevolg van de coronamaatregelen niet doorgaat.

Lees ook: Het Achterhuis van Beek: Frans Kanarek heeft blijvend gedenkteken op steenworp van zijn onderduikadres

De poster kan worden opgehaald bij Spar Salden in Spaubeek, Pascal Vroonen groenten en fruit in Neerbeek, Plus Van Wijnbergen en Jan Linders Beek én de Albert Heijn in Makado.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen