Van Bommel in gesprek met VfL Wolfsburg

Print
Van Bommel in gesprek met VfL Wolfsburg

Voor Mark van Bommel gloort een fraaie trainersklus. De voormalig trainer van PSV is in gesprek met VfL Wolfsburg, de club van de Nederlandse spits Wout Weghorst.

Van Bommel zou zo een terugkeer kunnen maken in de Bundesliga, waar hij tussen 2006 en 2011 uitkwam voor FC Bayern München. Mocht de Limburger trainer worden bij VfL Wolfsburg, dan wordt hij de opvolger van Oliver Glasner.

De Oostenrijker is bezig aan een uitstekend seizoen met Die Wölfe, met wie hij afstevent op Champions League-plaatsing. Desondanks wordt hij in verband gebracht met een vertrek.

Het is inmiddels alweer bijna anderhalf jaar geleden dat Van Bommel vertrok als trainer van PSV. De clubleiding ontsloeg de oud-international vanwege tegenvallende resultaten in zijn tweede seizoen in Eindhoven. PSV had op dat moment slechts twee van zijn laatste twaalf wedstrijden gewonnen. Uiteindelijk stond Van Bommel 75 wedstrijden aan het roer bij PSV.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee