Dit jaar investering van dik 1,8 miljoen voor gemeentelijke accommodaties van Horst aan de Maas

Print
Dit jaar investering van dik 1,8 miljoen voor gemeentelijke accommodaties van Horst aan de Maas

De kunstvelden in Sevenum en Horst worden vervangen. Afbeelding: Koen van Weel

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De gemeente Horst aan de Maas steekt dit jaar dik 1,8 miljoen euro in renovaties van gemeentelijke accommodaties. Denk onder meer aan sportvelden.

De lijst met exacte projecten en bijbehorende bedragen die de gemeente aan de afzonderlijke renovaties denkt uit te geven, is vertrouwelijk en wordt niet openbaar gemaakt. Reden is dat bedrijven die de klussen moeten gaan uitvoeren dan op voorhand weten wat ze voor hun werk kunnen vragen. Voor twee renovaties zijn de voorbereidingen inmiddels al gestart. Zo worden de kunstgrasvelden van RKSV Wittenhorst in Horst en die van Sparta ‘18 in Sevenum vervangen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee