Meivakantie: dit is er voor kinderen Valkenburg aan de Geul te doen

Print
Meivakantie: dit is er voor kinderen Valkenburg aan de Geul te doen

Afbeelding: ING Image

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

De gemeente Valkenburg aan de Geul heeft allerlei sport- en cultuuractiviteiten op touw gezet waarmee kinderen zich in de meivakantie kunnen vermaken.

Deze staan allemaal gepland van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei. Voor alle activiteiten geldt dat vooraf aanmelden verplicht is.

Sport

Kinderen die van sporten houden, komen volop aan hun trekken: maandag 3 mei is er een bootcamp, dinsdag 4 mei kan kennis worden gemaakt met de bokssport, woensdag 5 mei zijn er een workshop fietsonderhoud en een obstacle run en donderdag 6 mei kunnen jongens en meisjes meedoen aan een viswedstrijd én is er een tijdrit (wielrennen). Vrijdag 7 mei wordt de week afgesloten met een mountainbike workshop en een speurtocht. Maandag en woensdag wordt er overigens ook nog gehockeyd.

Cultuur

Er is ook één en ander op cultuurgebied te doen: maandag wordt gedanst (kleuterdans en hiphop), woensdag is er aandacht voor beeldende kunst. Voor de kleintjes staat die dag een voorleesuurtje in de natuur op het programma. Donderdag en vrijdag draaien om muziek (muzikale wandeling en samba workshop). Tot slot heeft de organisatie een speurtocht uitgezocht die iedereen op eigen gelegenheid kan lopen.

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar 06-50168132 (vermeld naam, leeftijd en om welke activiteiten het gaat). Meer info is hier te vinden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee