Werk aan Terblijterweg in Amby: stoplichten worden vervangen

Print
Werk aan Terblijterweg in Amby: stoplichten worden vervangen

Het kruispunt Terblijterweg-Ambyerstraat-zuid. Afbeelding: De Limburger

Maastricht / Itteren -

Momenteel wordt er gewerkt aan de Terblijterweg in de Maastrichtse wijk Amby: op de kruispunten met de Ambyerstraat-zuid en de Vijverdalseweg worden de stoplichten vervangen.

Tot en met 27 mei zijn de stoplichten buiten gebruik. In de spitsuren worden er verkeersregelaars ingezet; daarbuiten geldt de vaste voorrangsregeling. Fietsers worden omgeleid.

Tevens vindt er groot onderhoud van het asfalt plaats op- en aan weerszijden van het kruispunt Terblijterweg-Vijverdalseweg. Vanaf 16 tot en met 21 mei is tussen 19.00 en 7.00 uur een ‘om- en 0mregeling’ van kracht op de Terblijterweg: verkeersregelaars leiden het verkeer telkens naar de andere rijbaan en er moet rekening worden gehouden met vertraging. De verkeersregelaars zijn geïnstrueerd om in te spelen op een vlotte doorgang voor hulpvoertuigen en het busvervoer.

De aansluitingen Withuisveld en Vijverdalseweg op de Terblijterweg zijn deze avonden en nachten afgesloten voor alle verkeer en er gelden omleidingsroutes.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee