Chalet uitgebrand in vakantiepark Susteren

Print
Chalet uitgebrand in vakantiepark Susteren

Afbeelding: Jos Hessels/Twitter

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

In een chalet op vakantiepark Europarcs in Susteren heeft vrijdag rond het middaguur een uitslaande brand gewoed.

De brandweer heeft het vuur bestreden. De chalet is volledig uitgebrand. De brandweer startte bij aankomst meteen met het nat maken van vier aangrenzende chalets. Hierdoor kon worden voorkomen dat deze chalets volledig uitbranden. Wel zijn ze licht beschadigd geraakt.

Bewoonster en hond

Een medewerker van een groenvoorzieningsbedrijf waagde voor aankomst van de brandweer al een poging om de brand te blussen, maar slaagde hier niet in. Hij is door ambulancepersoneel gecontroleerd, nadat hij aangaf lichte ademhalingsproblemen te hebben. Er was voor hem geen verdere verzorging nodig.

Volgens burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren waren de bewoonster en haar hond niet in het pand aanwezig. Er raakte niemand gewond.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Chalet uitgebrand in vakantiepark Susteren
Foto: Jos Hessels/Twitter

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee