Jaar van de Vrijwilliger: interviewreeks vertelt bijzondere verhalen inwoners Brunssum

Print
Jaar van de Vrijwilliger: interviewreeks vertelt bijzondere verhalen inwoners Brunssum

Afbeelding: Archief De Limburger

Brunssum -

Tijdens het ‘Jaar van de Vrijwilliger’ worden inwoners van Brunssum die als vrijwilliger werken in het zonnetje gezet door het CMWW (Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk). In de interviewreeks ‘Helpende Handen’ deelt de organisatie bijzondere verhalen van de vrijwilligers.

Verschillende vrijwilligers komen aan het woord en vertellen over hun werk en ervaringen. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan bijzondere initiatieven.

„Binnen Brunssum is erg ongelofelijk veel leuk, inspirerend en mooi vrijwilligerswerk te vinden. Overal waar je kijkt kun je de voetafdruk van die stille, maar krachtige, vrijwilligers terugvinden”, zo schrijft het CMWW op haar website.

Klik hier om de reeks te lezen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen