VVV overhandigt jeugdteam Wittenhorst alsnog shoot out-trofee

VVV overhandigt jeugdteam Wittenhorst alsnog shoot out-trofee

Afbeelding: Website VVV

Horst / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een delegatie van de jeugdopleiding van VVV heeft maandag 26 april een bezoek gebracht aan de training van het jeugdteam van Wittenhorst dat tijdens de zogeheten MIFA FIFA Rustbattle bokaal 2019-2020 het beste was.

De onder 13 van Wittenhorst scoorde tijdens de shoot out-activiteit in de rust van de Limburgse derby VVV-Fortuna Sittard op 29 februari 2020 een teamtotaal van 14 punten. De hoogste score van alle amateurclubs in deze jaargang.

Het winnende team zou tijdens een thuiswedstrijd van VVV in het seizoen 2020-2021 in het zonnetje worden gezet. Door de coronamaatregelen is dat niet mogelijk. VVV besloot daarom een bezoek te brengen aan de Horster voetbalclub om het winnende team te huldigen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee