VVV overhandigt jeugdteam Wittenhorst alsnog shoot out-trofee

VVV overhandigt jeugdteam Wittenhorst alsnog shoot out-trofee

Afbeelding: Website VVV

Horst / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een delegatie van de jeugdopleiding van VVV heeft maandag 26 april een bezoek gebracht aan de training van het jeugdteam van Wittenhorst dat tijdens de zogeheten MIFA FIFA Rustbattle bokaal 2019-2020 het beste was.

De onder 13 van Wittenhorst scoorde tijdens de shoot out-activiteit in de rust van de Limburgse derby VVV-Fortuna Sittard op 29 februari 2020 een teamtotaal van 14 punten. De hoogste score van alle amateurclubs in deze jaargang.

Het winnende team zou tijdens een thuiswedstrijd van VVV in het seizoen 2020-2021 in het zonnetje worden gezet. Door de coronamaatregelen is dat niet mogelijk. VVV besloot daarom een bezoek te brengen aan de Horster voetbalclub om het winnende team te huldigen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen